TERASBETON KFT
 
 

Tisztelt partnereink!


Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani Magyarországon egyedülálló termékeinket. Alapító tagjaink kezdetben mint magánvállalkozók,  2010-től már kft.-be tömörülve, immár több, mint 10 éve készítenek egyöntetű műkő (Terrazzo) padlókat. Az egyre növekvő magyarországi keresletnek köszönhetően vállalatunk  budapesti képviseletet hozott létre.

Cégünk sikeresen működik a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően. Szakembereink Olaszországban  sajátították el a szakma fortélyait, ugyanis Olaszország rendelkezik a legrégebbi tradícióval a terrazzo gyártás terén. A terrazzo burkolat minősége megegyezik a márvány burkolatokkal, azonban ára lényegesen kedvezőbb. Ha minket választ, akár 40%-kal kevesebbet kell fizetnie a kivitelezésért. A Terazzo termékek éppúgy lehetnek a beltér (padlók,lépcsők, falak, konyhai munkalapok...)  illetve, a kültér (teraszok, erkélyek, bazénok) díszei.

Megrendelőink 18 féle márvány-zúzalékból választhatnak. Az őrlemények kombinációjának köszönhetően el tudunk készíteni, bármilyen színű és mintázatú Terazzo-padlót. A színvilágnak csak az Önök képzelete szabhat határt.

Társaságunk  széles termék-skálával és kiemelkedő minőségű termékekkel szeretne maximális elégedettséget elérni a megrendelőinél. Területi képviselőink szívesen segítenek a megfelelő Terazzo-termék kiválasztásában és az árajánlat kidolgozásában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket termékeink iránt, részletes tájékoztatóért hívják képviselőnket, és kérjenek személyes tanácsadást!

 

Beltér

  1. -konyha

  2. -nappali

  3. -előszoba

  4. -fürdőszoba burkolása


Kültér

  1. -terasz

  2. -folyosó

  3. -medence

  4. -erkély

  5. -garázs burkolása

 

Vállaljuk régi lakások, bérházak, kastélyok

burkolatainak felújítását!